Aanbieding slechts tijdelijk geldig -50%
korting op de hele website
Honden Harnas Niet Trekkend
Bekijk hoe het eruitziet
  • Honden Harnas Niet Trekkend
  • Honden Harnas Niet Trekkend
  • Honden Harnas Niet Trekkend
  • Honden Harnas Niet Trekkend
  • Honden Harnas Niet Trekkend

  Honden Harnas Niet Trekkend

  Maat
  • M
  • L
  • XL
  € 29,90
  - +
  Productdetails
  • Verbeterde zichtbaarheid
  • Bestendig en sterk
  • Voor en achter D-ringen om aan de riem te bevestigen
  Omschrijving

  Ons niet trekkende honden harnas is gemaakt van hoogwaardige nylon banden en heeft een bestendige D-ring bevestiging die garandeert dat jouw hond goed vast blijft zitten en comfortabel blijft tijdens wandelingen. De opgevulde borst en buik banden helpen om jou hond comfortabel te houden en oefenen zachte druk uit op de borst van jouw hond wanneer je trekt, waarmee je hun aandacht krijgt en je ze de juiste richting op kunt sturen.

  Ons trek honden harnas is gemakkelijk te verstellen en beidt een persoonlijke pasvorm voor honden van alle groottes, van klein tot groot. Het ademende nylon materiaal zorgt ervoor dat jouw hond het comfortabel kan dragen voor langdurige periode, zonder dat het zwaar of oncomfortabel voelt. Met onze materialen van top kwaliteit en ons bestendige ontwerp kun je erop vertrouwen dat jouw hond goed vast zal zitten en veilig zal zijn tijdens wandelingen.

  Het Honden Harnas Niet Trekkend is een must-have voor honden die tijdens het wandelen trekken aan de riem. Het anti-trektuig is ontworpen om jouw hond te corrigeren en te trainen om niet te trekken.

  Dit verstelbare hondentuigje is geschikt voor de meeste honden en heeft een perfecte pasvorm dankzij de verstelbare banden voor de borst- en buikomvang. Het tuigje zit comfortabel en stevig om de voorpoten van jouw hond en verdeelt de druk gelijkmatig over het lichaam, wat resulteert in minder stress en vermoeidheid tijdens het wandelen.

  Het harnas is gemaakt van duurzaam nylon en heeft reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid tijdens het wandelen in het donker. Het tuigje heeft een stevige ring aan de bovenkant, waaraan je de riem gemakkelijk kan bevestigen.

  Dit anti-trektuig is ideaal voor sommige honden die wat extra training nodig hebben om niet te trekken. Het harnas zorgt ervoor dat jouw hond op een natuurlijke manier gecorrigeerd wordt wanneer hij probeert te trekken aan de riem.

  Kies het juiste formaat hondentuigje voor jouw hond om ervoor te zorgen dat het perfect past en comfortabel zit. Voorkom dat jouw hond trekt aan de riem en kies voor het Honden Harnas Niet Trekkend voor een ontspannen en plezierige wandeling met jouw trouwe viervoeter.

  Dus als je niet meer meegetrokken wilt worden tijden wandelingen en jouw hond comfortabel en beveiligd wilt houden, kies dan vandaag het Niet Trekkende Honden Harnas. Jouw harige vriend zal jou bedanken!


  Product details:
  * Helpt om jouw hond te ontmoedigen om aan de riem te trekken
  * Voor en achter D-ringen om aan de riem te bevestigen
  * Reflectieve banden
  * Robuust nylon handvat
  * Gemakkelijk om aan en uit te doen
  * 4 Verstelbare punten voor maximaal comfort
  * Klik bevestiging systeem
  * Ademende en comfortabele opvulling


  Instagram

  Gegraveerde Hondenpenning Koninginnenkroon
  Meisjesmarkeringen
  Geborduurde Hondenhalsband
  Coco
  Gegraveerde Hondenpenning Tama-hond-tchi
  Techno
  Gegraveerde Hondenpenning Bat-hond
  Jongenstags
  Gegraveerde Hondenpenning Luxe C-Rond
  Don
  Gegraveerde Hondenpenning Golden Retriever
  Molly
  Gegraveerde Hondenpenning Blaf Vader
  Sasha
  Gegraveerde Hondenpenning Pug
  Coco
  Gegraveerde Houten Hondenpenning Cirkel
  Ivy

  Recensies

  5.0/5
  Klik hier om een ​​recensie achter te laten

  Jan

  Stars - 5
  Budgetvriendelijk

  ELENA

  Stars - 5
  Erg mooi en van goede kwaliteit.