Aanbieding slechts tijdelijk geldig
-50% korting op de hele website

Klantenbeoordelingen Penninghond.nl

Klantenbeoordelingen 4.7/5
Klik hier om een beoordeling achter te laten
rating
De penning ziet er super uit! Ik had alleen verwacht dat de text wat duidelijker zou zijn.. De levering was ook snel en product netjes verpakt
rating
Alles naar wens
rating
Na 2 weken wachten heb ik de penning binnen. Echt een mooi penning en goed kwaliteit voor het prijs! Alleen het wachten vond ik een beetje te lang. Maar wel goed het gekomen. Bluj met het product.
rating
Super leuk en mooi gegraveerde tekst! Echter niet geschikt om cadeau te geven gezien de lange levertijd. Dit was erg jammer, een lever tijd van 2,5 week is erg lang en niet verwacht als er geadverteerd wordt met binnen 24u verzending en levertijd 6-8 dagen.
rating
Bestellen ging gemakkelijk en ook was de penning snel verzonden. Het heeft echter wel ruim 2 weken geduurd voordat ik deze ontvangen had, dat zal ook wel aan de tijd waarin wij momenteel zitten te maken hebben gehad.
rating
Mooie penning en goede service!
rating
Super vriendelijk en snelle service.
rating
Zeer tevreden met de honden penning.Een hele mooie kleur blauw en de tekst staat er goed en duidelijk op.
rating
Leuke penning! Hond en baasje zijn er blij mee.
rating
Alles is top het is mooi gegraveerd je kan goed lezen wat er op staat. Allen dat het aankomt duurt lang En wat je een mailtje stuurt bij de ene wordt gezegt dat het kwam uit Zweden bij de andere mail werdt gezecht dat het uit de Verenigde Staten kwam Ben supper te vreden over het product
rating
Goede kwaliteit, mooi gegraveerd, deugdelijk bevestiging en staat zeer stoer bij onze honden. Zeer tevreden
rating
Goede service hoor. Het duurde wat langer omdat het blijkbaar bij de verkeerde bezorgd was. Verder prima hoor!
rating
Erg leuke penning! Duurde wegens de feestdagen langer dan gepland. Toen ik dit aan gaf werd gelijk voorgesteld een nieuwe te verzenden. Uiteindelijk toch aangekomen. Erg leuk verpakt ook! Mooie penning en duidelijk inscriptie. Dank!
rating
Sofie is er blij mee
rating
Sofie is er blij mee
rating
super.
rating
Mooie penning alleen heel klein ringetje, dat was moeilijk om er aan te maken, eerst aan munt....en toen aan best wel dikke ring. Verder heel tevreden.
rating
Exact geleverd naar verwachting. Zeer tevreden
rating
Mijn ervaring met Penning hond is prima! De tekst op de penning is goed leesbaar. Dit was bij andere leveranciers wel eens anders. Snel en keurig geleverd in een etui. Wat ik jammer vond is dat een dag na de bestelling een aanbieding binnenkomt met de 2e penning gratis / 50% korting.
rating
Leuke, duidelijke, penning ontvangen. Duurde wel wat lang voordat hij binnen is, maar blijkt uit Zwitserland te komen. Het ringetje van de penning is aan de kleine kant: na het bevestigen aan de halsband blijft het ringetje een beetje open staan (verbogen). Voor de rest ziet het er allemaal goed en duidelijk uit.
Toont 101 - 120 van de 133 items